Ill Niño - Confession (2003)

Label: Roadrunner

1. Te Amo...I Hate You (3:33)
  2. How Can I Live (3:17)
  3. Two (Vaya con Dios) (3:23)

met Mikey Doling

4. Unframed (3:23)
  5. Cleansing (3:45)
  6. This Time's for Real (3:27)
  7. Lifeless...Life... (2:49)
  8. Numb (4:06)
  9. Have You Ever Felt (3:19)

met Max Illidge

10. When It Cuts (2:47)
  11. Letting Go (3:19)
  12. All the Right Words (4:08)
  13. Re-Birth (2:53)
  14. How Can I Live [Spanish Version] (3:10)
  15. I'll Find a Way * (3:59)
  16. Someone Or Something * (3:06)
Is een meesterlijke groep, dus het album ook ^^

Zeker leuk om even lekker op te stampen. De eenvoud is wat de band siert. Al lijkt het allemaal wel veel op elkaar is het heerlijk om naar te luisteren. Op Dynamo open Air 2004 waren ze geweldig. Ik heb een gesigneerde drumstok!!!!Whaaa

Kewl, ben helaas niet bij Dynamo gweest, zou der wel graag heen willen, maar moet Ill Niño er natuurlijk wel zijn.

Ik heb ze gezien in de 013 in Tilburg. Toen waren Spineshank en chimaera (of hoe je het ok schrijft) er ook. Heel erg gaaf was dat!
Gave band: latin, metal, engels, spaans, fantastisch!

geluksvogel!! Ik wilde ze dolgraag live horen rond die tijd maar had te laat gezien dat dat concert er was..... Ill nino-confession is wat mij betreft het mooiste album ooit gemaakt:) is een tijd dat ik er 2 x per dag naar luisterde.. .verveelt nooit. echt super!:D

bendrino
Dit is nu eens een geweldig album, toch veel beter dan One Nation Underground.

bro
zeer goede cd. luister hem voor het ogenblik heel regelamtig. soms meerdere malen achter elkaar. elk liedje is goed, geen enkel stoort. vroeger, toen ik deze cd voor het eerst hoorde dacht ik dar wel anders over. ik had het toen meer voor de hardere kant van Ill nino zoals in Te amo...I hate you maar nu kan ik zonder enige probleem ook genieten van liedjes zoals All the right words, have you ever felt? en Numb.
ik kan even goed alle nummers opsommen, ze zijn allemaal gewoon prachtig. zelf nummers die objectief gezien eentonig zijn vind ik toch goed

prachtige teksten trouwens, ook al gaan ze meestal over hetzelde

I'll Find A Way (die bonus track) is ook een goed nummer, Someone or Something valt tegen

Prachtwerkje! Met name het nummer Te Amo.. I hate you
5/5!

PriestMaiden
How Can I Live geweldige single van deze band. Samen met What Comes Around trouwens mijn favoriet van deze band. Ben spijtig genoeg niet zo gekend met dit plaatje. Ik ga er binnenkort wel eens wat van opzoeken.

ElsenaarMetal
net even Te Amo I hate you geluisterd, en vind het wel een lekker nummertje. zocht de band op omdat ze samen met PR naar 013 Komen, ze staan er als Support Act. Als de muziek rond het sfeertje van I hate you blijft word ik hier wel erg blij van!

PriestMaiden
Ondertussen heb ik deze plaat al enkele weken geleden aangeschaft. De plaat klinkt wel goed zeker de eerste nummers, maar de aandacht verslapt een beetje naar de laatste nummers toe.
Al bij al dus een goede schijf, maar vind de opvolger sterker.

avatar van M<3Y
Degelijke plaat, staan enkele goede nummers op die blijven hangen en de rest vergeet je eigenlijk vrij snel weer. Hoogtepunten blijven dan ook How Can I Live en Te Amo (I Hate You). Neemt niet weg dat de band een goede cd afleverd die zeker voor de fans (en daar reken ik mezelf ook bij) niet tegen zal vallen.

Daarnaast blijven ze live ook erg sterk.

*3,5

avatar van metallica1997
Leuk album deed me op de een of andere manier denken aan linkin park! o.O

avatar van gigage
Goeie plaat destijds, muziek is een beetje passe