Willeke Alberti - 'k Wist Niet Dat Liefde Zo Mooi Kon Zijn (1965)

1 stem

10. Als het September Is
  11. Honderden Keren
  12. 'k Wist Niet Dat Liefde Zo Mooi Kon Zijn
Marcel²
Die oude platen van Willeke Alberti zijn wel mooi. Ook deze plaat zeker een voldoende. Mooi gezongen liedjes van de jonge Willeke Alberti. Wat ik het mooie hier aan vind is die oude muziek erbij. Haar vader kan ook zo van die mooie liedjes maken. Dit soort lps moeten ze gewoon op cd uitbrengen, dat zou ik helemaal geweldig vinden. 3.5*

avatar van Hans Brouwer
Marcel Jongeneel schreef:
Marcel, deze lp is als cd te bestellen bij www.fonos.nl. De prijs van, schrik niet , € 19,95 is echter wel erg aan de hoge kant . Via deze site kan je een hééééleboel oude lp's op cd bestellen.

avatar van kaztor
Een disco-bar in 1965?

Een disco-bar was de benaming van de toonbank in een platenzaak waar je platen kon beluisteren. Met de welbekende 'halve telefoonhoorns'. Willeke zingt ook in het liedje dat ze in de disco-bar was om een plaatje te kopen, maar dat ze niet meer wist van wie.

Ik vind het een heerlijke lp. Ik had hem lang, toen verkocht op de rommelmarkt, en sinds afgelopen weekend gelukkig weer een exemplaar bemachtigd bij de kringloop. (0,50 euro, is te doen he...) Lekker in mono, lekker ouderwets.