Great White - Live in London (1990)

Label: Capitol

1. Move It (5:58)
  2. Heart the Hunter (5:24)
  3. On Your Knees (4:09)
  4. House of Broken Love (6:12)
  5. Face the Day (5:25)
  6. All over Now (5:03)
  7. Once Bitten Twice Shy (5:42)
avatar van Metalhead99
Een zeer sterk live album van Great White. Als ik het zo hoor verwacht ik wel dat er het een en ander aan gesleuteld is, want het klinkt allemaal wel erg strak. Russell's stem klinkt ook bijna precies als de studio opname. Dit komt natuurlijk wel gewoon door de kwaliteit van de zanger.
Wat ik het mooie vind van deze plaat is dat er lekker veel nummers van ...Twice Shy op staan. Maar liefst 4 van de 7 nummers komen van deze plaat af. Vooral House of Broken Love klinkt weer fantastisch! Verder klinkt een nummer als Face the Day ook prima.
Een kort album, maar zeker een aanrader voor de liefhebbers.

avatar van paulisdik
'Live in London opgenomen op 11-12-1989 in Wembley Arena'

Ik heb ook inderdaad het vermoeden, dat er wel wat gesleuteld.
De band is verder wel lekker op dreef, het publiek had wel wat meer van zich mogen laten horen, ik vindt ze vrij mak.

Ik heb me liveplaten het liefst zoals tieten, beter goed en een beetje aan gesleuteld, dan slecht en niks aan gedaan.

Favorieten: House of Broken Love en Once Bitten Twice Shy