Great White - Let It Rock (1996)

Label: Imago

1. My World (5:26)
  2. Lil' Mama (4:26)
  3. Where Is the Love (4:23)
  4. Hand on the Trigger (5:18)
  5. Easy (4:26)
  6. Pain Overload (4:40)
  7. Lives in Chains (6:16)
  8. Anyway I Can (6:05)
  9. Man in the Sky (4:37)
  10. Ain't No Way to Treat a Lady (2:44)
  11. Miles Away (5:32)
Ozric Spacefolk
Let it Rock!

Ze konden hun plaat niet beter noemen... Lekkere rock'n'roll, met iets minder blues maar wat meer boogie in de mix... Lekkere gitaarsolo's en tja, wat je eigenlijk altijd al van Great White kan verwachten...
Wat me opvalt, is dat er veel wah-wah-solo's op de plaat staan, het maakt het wat smeriger dan gewoonlijk... Lekker hoor...

avatar van Metalhead99
Wederom een erg mooi album. Het nummer "Lil' Mama" neemt me een beetje mee terug naar de Bon Scott periode van AC/DC.
"Man in the Sky" is ook een prachtig nummer, maar ik moet zeggen dat de gehele plaat wel de moeite waard is. De tempowisselingen tussen de nummers zorgen voor een aangename variatie en de productie is wederom erg goed.
Daarnaast zingt Russell weer prima en zit het met de instrumentatie ook weer prima. Gewoon weer een prima album van deze band die hier op musicmeter zo weinig aandacht krijgt.