Gun - Gallus (1992)

Label: A&M

1. Steal Your Fire (4:53)
  2. Money to Burn (4:45)
  3. Long Road (5:07)
  4. Welcome to the Real World (5:10)
  5. Higher Ground (5:30)
  6. Borrowed Time (4:34)
  7. Freedom (5:05)
  8. Won't Back Down (5:44)
  9. Reach Out for Love (4:20)
  10. Wathing the World Go By (5:07)
Empyrium
Erg ondergewaardeerd bandje uit Schotland. Steal your Fire, Higher Ground, Welcome to the Real World en Money to Burn staan nog steeds als een huis.

avatar van Von Helsing
Gun bestaat weer maar aangezien de reacties hier zal het de meeste worst wezen, denk ik.

avatar van Spiritwalker
Geweldig album, productie staat als een huis.
Dit album is een heerlijke mix van rockers en rustigere nummers.
Goede zang, na 20 jaar luister ik dit album nog vaak.Eind jaren 80, begin jaren 90 werd er toch wel erg goede muziek gemaakt.

avatar van vielip
Het beste Gun album mijns inziens! Heerlijke gedreven rock met pakkende refreinen. Geen slecht nummer te bekennen.

avatar van vielip
Staat vandaag weer eens op. Man wat een te gekke plaat blijft dit toch! De band bestaat nog steeds. Alleen is de originele zanger er niet meer bij. Scheelt iets maar niet eens zo heel veel want ze klinken nog steeds prima. Dit Gallus blijft echter hun onbetwiste hoogtepunt wat mij betreft.