Willeke Alberti - Rooie Sien (1975)

Alternatieve titel: Liedjes Uit de Film "Rooie Sien"

Label: Philips

1. Telkens Weer (3:15)
  2. Carolientje (1:54)

met Jules Hamel

3. Twee Ogen Zo Blauw (2:41)
  4. Mijn Neef Uit Canada (2:50)
  5. Beppie Nooij Jr - Liefde Alleen (2:07)
  6. Daar Komen de Schutters (2:34)
  7. Eruit Eronder (2:34)
  8. Helemaal Alleen in Je Eentje (2:09)

met Jules Hamel

9. Jij Wordt Wel Anders (1:48)
  10. Hittepetit (3:31)

met Jules Hamel

11. Kijk Je 's Avonds Even Naar de Sterren (3:07)
  12. Rotterdamse Vlag (De Bajes Is Zo Groot) (2:57)
avatar van dynamo d
Telkens Weer, een prachtig nummer gecomponeerd door Ruud Bos en met tekst van Friso Wiegersma. Ik houd van rock en zou dit eigenlijk niet mooi moeten vinden, maar begin toch ook dergelijk echte Nederlands-culturele liedjes te waarderen. Hoe zou dat komen?

avatar van Hans Brouwer
dynamo d schreef:
Je wordt ouder en milder? Is mij ook overkomen!

avatar van dynamo d
Hans, je hebt gelijk. Dat is het mooie van ouder worden. Hoop alleen niet dat ik straks Willeke Alberti nog aantrekkelijk ga vinden.

avatar van Hans Brouwer
dynamo d schreef:
Hoop alleen niet dat ik straks Willeke Alberti nog aantrekkelijk ga vinden.
Lelijk is ze in ieder geval niet!

avatar van kaztor
Hans Teeuwen zou zeggen 'Rooie Sien, Rooie Sien, laat je....'