Paul Carrack - Rain or Shine (2013)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Stepping Stone (4:02)
  2. That's All That Matters to Me (3:35)
  3. One in a Million (3:36)
  4. You Don't Know Me (3:12)
  5. (If Loving You Is Wrong) I Don't Want to Be Right (3:57)
  6. Time Waits for No One (3:59)
  7. Hard Times (No One Knows Better Than I) (3:05)
  8. I'm Losing You (2:54)
  9. Life's Too Short (3:17)
  10. Come Rain or Shine (3:31)
avatar van Stekelnootje
0,5
Eind jaren 80 en in de jaren 90 was Paul Carrack top. Een eigen geluid en leuke deuntjes, niets hoogdravend weliswaar maar dat hoeft ook niet, gewoon lekker om naar te luisteren. Knap genoeg als je dat kunt maken. Daarna kon het me steeds minder bekoren wat hij op cd zette. Beetje saai. Door wat hij gepresteerd heeft blijf ik hem als muzikant wel voor vol aan zien en respecteren maar toch; wat hij nu met deze cd wil is me een raadsel, wat een drama, het is 10 nummers lang knikkebollen geblazen.

avatar van Poeha
Nou, het eerste nummer wat ik al heb beluisterd, That's All That Matters to Me, is zo slecht nog niet. Aangenaam, nergens verrassend, maar dat was Carrack al nooit. Ben toch wel benieuwd naar de rest van het album.

Martial
Die 0,5 ster die Stekelnootje geeft voor dit album is een tikkie overdreven vind ik, het is zeker Paul Carrack's beste album niet, maar er blijft voldoende over om wel van te genieten en een radicale koerswijziging hoef je sowieso niet te verwachten van hem, het is vooral muziek die prettig weg luistert zowel thuis als in de auto en heeft Paul Carrack nog altijd één van de fijnste stemmen uit de muziekwereld.

Deze cd doet me vooral terugverlangen naar het betere Mike and the mechanics werk.