Delusional Thomas - Delusional Thomas (2013)

Label: Rostrum

met Da$h

7. Dr. Thomas (2:22)
  8. Labido (2:32)
  9. Melvin (1:30)
  10. Grandpa Used to Carry a Flask (4:13)

met Mac Miller

avatar van laserdief
Hele dope mixtape, leuk idee van mac miller met dat alterego. Alleen staat hier de naam verkeerd, de artiest is ook gewoon delusional thomas (mac miller dus)

avatar van 'State Of Mind'
Sound en lyrics zijn echt dope en constant, ik had het alleen wel op prijs gesteld als er ook een non pitched versie was geweest.

avatar van laserdief
Titel gewijzigd. En voor mij gegroeit naar een 4. Meer mensen moeten dit checken.

Klopt, wat is Mac Miller toch hard gegroeid als artiest.

avatar van Feelthatmc
Mac dropt steeds vernieuwende projecten. Ik kan dat erg waarderen. Had alleen ook gehoopt op een non pitched versie. Granda used to carry a flask vind ik echt geweldig uitgevoerd.

kan niet goed gewend geraken aan de pitch. Maar zou anders erg dope zijn! 3* voor deze versie maar anders 4.

FelipeGutiérrez
Wat een geniale teksten staan hier toch ook op!

avatar van Appels123
Hele dope mixtape. Doet me denken aan Earl van Earl Sweatshirt, en dat is een van mijn favoriete releases ooit.