Ghosthunt - Cool Traxzz (2005)

1 stem

3. Get Them (4:11)
  4. Lazer TV (5:29)
  5. Hard Sell (3:20)
  6. Puffins Etc. (1:45)
  7. Banned for Life (4:44)
  8. Foameth (3:25)
  9. Spirit of Lapland (3:38)
Heel aardig dit.

avatar van Jazper
Wat is het voor iets?

Electro_
Heel wisselend.. Het ene moment lijkt het op Sigur Rós (Puffins Etc.) kan het trouwens niet aan tippen hoor, en het andere moment is het een soort Prodigy in Lazer TV. In verschillende nummers zijn ook wel computer-invloeden te horen.

Pwneth
Een lange intro waarnaar er een breakbeat komt waar je U tegen zegt. Rare omschakeling. Klinkt wel erg apart hoor.

Skycyclezz
En nog een breakbeat. Deze kan ik iets meer waarderen, vooral als na dertig seconden er een soort 'gloed' overheen komt. (Ik kan het even niet anders beschrijven.)
Maar om dit nou vier-en-een-halve minuut aan te horen, nee.

Get Them
Nóg een breakbeat. Klinkt ook wel goed, net als Skycyclezz.

Lazer TV
Bescheiden favoriet van mij. Weer een breakbeat, maar deze klinkt wel lekker smerig. Echter, na drie minuten veranderd het in een goedkoop dance-nummer, wat van mij dan niet hoeft.

Hard Sell
Doet me een beetje denken aan de nummers van Soulwax' Nite Versions. Klinkt erg lekker dit, kan ik veel meer waarderen dan die breakbeats.

Puffins Etc.
Valt goed uit de toon op dit album. Het nummer wat mij aan Sigur Rós doet denken, al is dit (lang) niet zo goed.

Banned for Life
Lekker gore synth om mee te beginnen, die langzaamaan veranderd in een breakbeat. (Weer.)

Foameth
Erg rustig begin, wat door middel van computergeluiden veranderd in een bonk herrie. Wel lekkere herrie.

Spirit of Lapland
De raarste track op dit album. Eigenlijk is het breakbeat, maar aan de andere kant ook weer niet.

Favorieten: Hard Sell en Lazer TV!

Electro_
Verhoog m'n stem wel naar 3,5*. Is toch best aardig om af en toe eens te luisteren.