Crooks & Hef - Freddy & Bundy (2013)

Label: Noah's Ark

avatar van thomzi50

avatar van party
thomzi50 schreef:
Ligt het aan mij, of wordt dit amper / gebrekkig gepromoot?

Ze hebben wel al een videoclip uit gebracht.

Is die ook fysiek te koop of alleen als download?

avatar van Delars
Check Begraaf me als een G & Denk dat ik rijk word. Lekkere beats, leuke ( ook al zijn het dezelfde ) flows en slechte maar vermakelijke teksten. Kan nog best een aardig album worden.

avatar van Bedorvenkebab
Ja, Thomzi. Dikke Dikke is next level.

avatar van Rhythm & Poetry
thomzi50 schreef:
Ligt het aan mij, of wordt dit amper / gebrekkig gepromoot?

Misschien te recent gepromoot. Begon natuurlijk met die 101Barz-sessie.

Dikke Dikke is wel aardig (matig refrein). Maar zeer slecht gekozen intro.

GCITY050
Ze zijn ook erg slecht met promoten van de producers. Nooit zie je zo'n lijst bij een Hef track of album, Papierwerk was ook al zoeken geblazen. Daarnaast is Hef's beatkeuze ook erg zwak vind ik persoonlijk, daarin kan hij nog heel veel leren van Adje (Reverse!).

avatar van niels94
Dikke Dikke is heel vermakelijk Tekstueel totaal niet boeiend (en eigenlijk nogal houterig), maar het heeft een erg chille beat en als Crooks in de camera rapt ziet hij er extreem knuffelbaar uit.

avatar van Bedorvenkebab
Ik vind Hef juist een held qua beatkeuze. Dit is gewoon genieten.

GCITY050
Ik doel meer op Papierwerk. Daar was wel degelijk veel meer uit te halen.

avatar van Bedorvenkebab
Klopt. Echter staan ook daar sterke beats op (o.a. Kluis, Vuurwerk, Niet huilen voor me, Dezelfde film). Met je stelling dat zijn beatkeuze erg zwak is ben het dan ook niet eens, aangezien hij ze vaak bij onbekende producers vandaan tovert. Adje heeft met Reverse het natuurlijk een stuk makkelijker, die hoeft niet eens te kiezen.

GCITY050
Dat is waar, maar Hef pocht zo vaak dat hij zo'n grote rapper is, dat hij vast ook wel beats kan krijgen van de betere producers.

avatar van YCya'll
GCITY050 schreef:

Ja want Hef kan geen beats van grote producers krijgen. Als een beat hem niet bevalt, gebruikt hij het niet. Al komt ie van je buurman of van Reverse, dat maakt hem niet uit. Hij heeft ook zat beats van Reverse aangeboden gekregen, maar die zijn niet zijn stijl.

Overigens is ie alleen via iTunes verkrijgbaar en wordt ie uitgebracht onder het label Noah's Ark. Hef en Crooks zijn namelijk allang weg bij Streetknowlegde.

Edit: Al aangepast!

GCITY050
Recensie op state State Magazine - Recensie bekijken - Hef & Crooks ? Freddy & Bundy - statemagazine.nl
Oa over doorsnee beats, meer mensen delen mijn mening dus

GCITY050 schreef:
Oa over doorsnee beats, meer mensen delen mijn mening dus

Er zullen ook meer mensen zijn die zijn mening delen, snap niet wat je punt is?

avatar van Delars
Damn.. Wat is Hef toch slecht in refreintjes op deze plaat.

HiiiPower schreef:

Er zullen ook meer mensen zijn die zijn mening delen, snap niet wat je punt is?

Het gaat mij niet om een punt maken, alleen wil ik duidelijk maken dat Hef gewoon betere beats kan kiezen/krijgen.

Weet iemand hoe ik dit album kan luisteren zonder iTunes of spotify?

Maar hij is toch alleen te koop via de iTunes store?

GCITY050
Hij staat ook al op youtube, dus wees creatief. Overigens is Bijna wel een heerlijk muzikale productie, klinkt eigenlijk wat wereldvreemd vergeleken bij de andere beats. Prima track!

sprrrt schreef:
Maar hij is toch alleen te koop via de iTunes store?

Aha, oké. Mijn fout. Had verwacht dat Noah's Ark toch wel een (beperkte) oplage fysiek zou aanbieden.

Sowieso een vreemd project dit. (Te) late promotie, missende samenwerkingen. Hoogtepunten zoals Begraaf me als een G en Dikke Dikke met wereldvreemd goede beats worden afgewisseld met fillers als Wanneer het goed gaat (dramatisch refrein). Ondanks dat blijft Hef een koning.

Wat ik hoor is een hongerige Hef en een Crooks die totaal de plank mis slaat. 2,5 dan maar.

avatar van party
Beste cd dat Hef ooit heeft uitgebracht. ze komen hier allebei zo hard. Ik kende Crooks niet echt en vond hem nooit zo goed maar nu, hij doet het best goed. Er staan veel goeie nummers op met als hoogtepunt Puff. ze flowen zo lekker op dat nummer.Er staan ook paar missers op zoals Denk dat ik rijk word en Controle. Mijn cijfer een 3.5

avatar van laserdief
Ik moet deze denk ik gewoon kopen op itunes aangezien ik geen spotify premium heb. Nou ja kunnen zij ook weer hun wiet kopen.

avatar van Sjaakspeare
Tekstueel is dit wel heel vaak tenenkrommend en muzikaal word ik er nu ook niet bijster enthousiast van. Crooks is gelukkig inmiddels flink gegroeid als rapper.