menu

Drag the River - Drag the River (2013)

mijn stem
3,50 (4)
4 stemmen

Verenigde Staten
Country / Rock
Label: Xtra Mile

  1. Wichita Skyline
  2. Not That Kind
  3. Black in Bloom
  4. Ghosts of High School
  5. Like Longfellows
  6. Here's to the Losers
  7. The Other Side of OK
  8. History with History
  9. Waste of Time, Valentine
  10. Song for My Roommates
zoeken in:
3,5
Toch maar weer eens proberen dit bandje. iMchael Dean Damron van I Can Lick Any Sonofabitch in the House coverde ooit Beatiful and Damned waardoor ik Its Crazy ging luisteren, een degelijk maar saai album, dat ook niet echt rockt.

Deze seftitled rockt wel en is bij vlagen instrumentaal- zowel als vocaal best rauw, maar tegelijk ook wel veilig.Lekkere countryrock, maar niet echt verrassend. Toch denk ik wel dat de band ooit een album heeft gemaakt die mij wel geweldig bevalt, dus daar ga ik naar op zoek, ik hou jullie op de hoogte!

Hendrik68
Ik heb eerder vandaag ook al gestemd. Ik had jouw verhaal m.b.t. dit album ook kunnen schrijven. Ik wil echter wel benadrukken dat de woorden "veilig" en "niet echt verrassend" wat mij betreft niet negatief moeten worden opgevat, want het is gewoon heerlijk om naar te luisteren. Ik denk dat jij dit net zo ervaart. Voor mensen die een vernieuwende band willen horen kunnen Drag the River beter overslaan. Mensen die van lekkere niets aan de hand rootsrock houden kunnen dit album probleemloos aanschaffen. Het begin is lekker rockend, waarna in het 2e gedeelte langzaam de meer gevoelige songs de overhand krijgen.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:03 uur

geplaatst: vandaag om 16:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.