Primal Fear - Delivering the Black (2014)

Duitsland
Label: Frontiers

1. King for a Day (3:44)
  2. Rebel Faction (4:41)
  3. When Death Comes Knocking (6:58)
  4. Alive & on Fire (4:48)
  5. Delivering the Black (4:01)
  6. Road to Asylum (3:48)
  7. One Night in December (9:18)
  8. Never Pray for Justice (4:23)
  9. Born with a Broken Heart (4:36)
  10. Innocent Man * (4:12)
  11. Inseminoid (5:01)
  12. Man Without Shadow * (4:03)
  13. When Death Comes Knocking [Single Edit] * (4:25)
avatar van lynyrd
Goede metal cd en een super zanger zou het broertje kunnen zijn van Rob Halford hahaha maar ik denk dat hier meer ingezeten had b.v. solo's konden veel ruiger, en die zogenaamde ballads zijn saai en intro's zo kinderachtig maar live kan het weleens heel anders uitpakken... "metal is forever" hahaha

Ozric Spacefolk
Ik vind Ralf Scheepers altijd al één van de betere zangers. Op één of andere manier weet Primal Fear mij meer te raken dan alle andere bandjes uit het genre.

Sowieso vind ik het leuker dan Judas Priest. Toch maar achter deze plaat aan.

Ozric Spacefolk
Ik zet voorzichtig in, omdat deze plaat nogal inwisselbaar is met de andere platen van Primal Fear.

Verder is het wel heerlijk om naar te luisteren. Het was gewoon retegoed. Geen negatief aspect te ontdekken.

avatar van andnino
lynyrd schreef:

Goede samenvatting. Primal Fear is een hele goede band, ondanks (of juist als gevolg van) dat men de clichés niet mijdt een van de betere vertegenwoordigers van het powermetalgenre. Enerzijds wil ik er ook niet meer dan drie sterren aan kwijt, maar anderzijds kan ik niet redelijkerwijs zeggen dat het matig of overbodig is. Dat is het alleszins niet.