B.o.B - Underground Luxury (2013)

Hip-Hop / Pop

10. HeadBand (3:40)

met 2 Chainz

11. John Doe (3:32)

met Priscilla Renae

12. Cranberry Moon Walk (4:46)

met Mike Fresh

13. Nobody Told Me (3:23)
  14. Forever (4:34)

met Playboy Tre

15. We Still in This Bitch (4:08)

met T.I. en Juicy J

avatar van Yestsida
Zijn debuutalbum was sterk, maar zijn tweede album was toch al minder naar mijn mening. Hier verwacht ik niet zo veel van.
Ready is wel tof, maar HeadBand vind ik toch niet zo goed. Kan zijn dat het nog moet groeien bij mij.

We Still in This Bitch blijft wel een heerlijke banger! Maar die was al te vinden op zijn meest recente mixtape.

Hij is geleaked , ben aan het luisterenn

avatar van Holla
Is het wat? Ben geen fan van deze man maar hij weet altijd wel een goed nummer te droppen wat mijn aandacht verdient.

Jha wel oke man , heb 1 keer geluisterd dus kan niet gelijk een cijfer geven maar sommige nummers klinken wel lekker.

Flymuthafucka ready wide open zijn prima te luisteren

we still in this bitch kende ik al , net als throwback

avatar van Feelthatmc
Vond hem vroeger wel een leuke artiest, deed altijd wat anders dan de rest en trok zich hier weinig van aan. Nu probeert hij hard te komen en op sommige nummers pakt dit goed uit, maar sommige nummers slaan gewoonweg niet aan. Ik vind het wel goed dat hij na the adventures of bobby ray en strange clouds weer wat anders doet. Het had alleen beter uitgevoerd kunnen worden.