Jeff Paris - Lucky This Time (1993)

Label: Now and Then

1. Lucky This Time (5:05)
  2. Wrong Side of Love (6:05)
  3. House on Fire (5:09)
  4. Touched by Love (4:03)
  5. Never Stop Falling (4:55)
  6. Jump the Gun (4:31)

met Paul Stanley

7. Stop Playin' with My Heart (4:27)
  8. After the Tears Are Gone (3:56)
  9. Baby Break Mine (4:41)
  10. Rest in Pieces (3:57)
  11. State of the Heart (5:15)
  12. Lifeline (4:56)
  13. Matter of Time (3:56)
  14. Gypsy Heart (4:53)
avatar van vielip
Wederom een goed album van Jeff Paris. Niets nieuws onder de zon maar dat is geen minpunt in zijn geval. Toch bekruipt me het gevoel dat het een herhaling van zetten wordt. En als m'n gehoor me niet voor de gek houd dan wordt op dit album ook voor het eerst gebruik gemaakt van een drumcomputer. Waar op de voorgaande albums nog toppers als Pat Torpey en Matt Sorum van de partij waren. Toch jammer want hoe goed het ook geprogrammeerd is; je mist toch de feel van een 'echte' drummer vind ik. Toch staat er naast deze minpuntjes nog genoeg moois op dit album om voor een voldoende te zorgen.