Scorpions - Best of Rockers 'N' Ballads (1989)

West-Duitsland
Label: EMI

1. Rock You Like a Hurricane (4:12)
  2. Can't Explain (3:22)
  3. Rhythm of Love (3:48)
  4. Big City Nights (3:56)
  5. Lovedrive (4:50)
  6. Is There Anybody There? (4:16)
  7. Holiday (6:31)
  8. Still Loving You (6:25)
  9. No One Like You (3:55)
  10. Blackout (3:48)
  11. Another Peice of Meat (3:32)
  12. You Give Me All I Need (3:36)
  13. Hey You (3:48)
  14. The Zoo (5:29)
  15. China White * (6:56)
avatar van The_CrY
Destijds mijn eerste kennismaking met de muziek van de Scorpions. Uiteraard vond ik dit te gek, want tegenwoordig heb ik bijna alle albums van ze. Vanwege sentiment nog eens aangeschaft. Heb de geweldige nummers 'I Can't Explain' en 'Hey You' dan ook eindelijk op CD.

avatar van MetalMike
"Best of" is altijd een label om te verkopen en voor de fans een persoonlijk gevoel. Dit is an sich best een leuke verzameling geworden, ook al omdat er alternatieve versies op staan en een heerlijke cover van de The Who middels "Can't Explain". leuk ook omdat "Hey You" er opstaat en ook "You Give Me All I Need", een nummer dat mij altijd wel gepakt heeft en niet bepaald een geijkt nummer is om er op een plaat als deze te zetten, sowieso voor de variatie en verrassing juist best wel fris.
En zit ik toch weer verdomme mee te stampen met mijn voeten op "Big City Nights"...