Orphax - Live in Venlo (2013)

Alternatieve titel: Live Venlo, Holland 11.01.13

1 stem

Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Live in Venlo (21:00)
Sietse
En hij is uit hoor: Orphax | Live In Venlo EP out now.

(en ondanks de hoes lijkt het nergens op Sonic Youth).

avatar van philtuper
Sietse Waar lijkt het dan wel op? Ben benieuwd!

Sietse
Uhm, enkele bekendere referentiepunten: Phill Niblock, Machinefabriek, Christoph Heemann, Thomas Köner, Troum...maar in ieder geval echt niet als Sonic Youth.
Tsja, zoiets dus philtuper

avatar van philtuper
Aha! Zo dus. Rutger van Machinefabriek ken ik wel. De beste man is in een grijs verleden een keer bij ons langs geweest om stage te komen lopen. Dat ging niet door maar sindsdien heb ik m wel gevolgd en kregen we met enige regelmaat fraaie cadeautjes binnen bij ons op de burelen. Ga dit ook eens checken!

buizen
Dit lijkt me een vrij obscuur 'object'.

Sietse
Ahh leuk philtuper. Rutger is altijd wel erg goed geweest in zich zelf te verkopen met zijn muziek en artwork

buizen hoe bedoel je dat? Met dat er maar weinig exemplaren zijn?