Mastodon - Live at Brixton (2013)

Label: Warner Bros.

1. Dry Bone Valley (3:54)
  2. Black Tongue (3:26)
  3. Crystal Skull (3:31)
  4. I Am Ahab (2:52)
  5. Capillarian Crest (4:23)
  6. Colony of Birchmen (4:53)
  7. Megalodon (4:31)
  8. Thickening (4:56)
  9. Blasteroid (2:26)
  10. Sleeping Giant (5:32)
  11. Ghost of Karelia (5:28)
  12. All the Heavy Lifting (4:25)
  13. Spectrelight (3:17)
  14. Curl of the Burl (3:33)
  15. Bedazzled Fingernails (3:21)
  16. Circle of Cysquatch (3:05)
  17. Guitar Solo (0:55)
  18. Aqua Dementia (3:51)
  19. Crack the Skye (6:00)
  20. Where Strides the Behemoth (3:02)
  21. Iron Tusk (2:48)
  22. March of the Fire Ants (4:48)
  23. Blood and Thunder (3:50)
  24. Creature Lives (4:55)
avatar van Fluvver
Aardig benieuwd naar deze heb ze destijds in de 013 gezien en qwa zang zijn ze erg vooruit gegaan. Hopelijk is dat goed te horen op deze DVD!

avatar van CWTAB
Hopelijk is de zang hierop beter dan Live At The Aragorn... ik ben al blij dat er 23 nummers opstaan (toch wat meer dan op Live At The Aragorn)

komt dit ook uit op dvd? of enkel op dubbelcd? (denk ik toch gezien de hoeveelheid nummers)

avatar van CWTAB
en ok, te snel het eerste bericht gelezen wel degelijk uit op dvd en op hun fb-pagina kan je creature lives bekijken, wat al goed klinkt

avatar van Fluvver
Ik kan nog nergens online vinden, alleen via I-tunes. Volgens mij komt hij op DVD en CD, waavan ik de DVD wel zou willen hebben.

avatar van eightynine
Staat op spotify en is te vinden op een Russisch torrentforum. CD staat nu op, maar het wachten is op de DVD.

avatar van CWTAB
De zang verzuipt iets minder in de mix maar toch minpunt op de cd, hopelijk zal dit op de dvd meer tot z'n recht komen

avatar van Fluvver
Inderdaad de zang verzuipt behoorlijk in de mix en is vaker slecht dan goed. Erg jammer, vond het destijds in de 013 goed klinken maar miss hien komt dat door de live ervaring.

Ben ook niet meer zo benieuwd naar de dvd. Als ik de filmpjes op youtube bekijk staan ze op 1 m3 te headbangen. Weinig show of interactie met het publiek.

avatar van venderkets
Zang is nooit het sterke punt van Mastodon geweest. Heb ze 2 keer live gezien en was beide keren niet storend, maar ook niet bepaald briljant. Benieuwd of het hier een beetje klinkt.

avatar van Apieknar
Er komt op Record Store Day een exclusieve versie van dit album uit op dubbel LP. Deze versie zal ook een dvd bevatten met het gehele optreden. Ben toch wel van plan die aan te schaffen.

avatar van Apieknar
Qua vocals is Mastodon live niet de sterkste, maar daar stoor ik me niet zo aan. Instrumentaal klinkt het echt top!