WordSalad - Black Vegetables (2004)

1 stem

Electronic
Label: Earstroke

1. Cynocephalic Fetus (10:36)
  2. Full Gouge Boogie (5:28)
  3. Evil Birds (5:44)
  4. Black Vegetables (12:01)
  5. Hard-Core Suit (4:35)
  6. Ursine Returner (8:48)
  7. Rise from Your Slab (11:33)
  8. Flim Waltz (4:32)
  9. Shim-Sham (7:52)
  10. Goat Frog (8:37)
Electro_
Erg lelijke hoes zeg. De nummers moet ik nog luisteren en het aantal sterren komt binnenkort. Zo naar wat ik gisteravond even vlug beluisterd heb zal het niet al te laag worden.

Sietse
WordSalad heeft enkele hele fijne mp3 releases op Earstroke uitgebracht, dit is er een van.

Denk aan IDM een aanverwante zaken.

edit: en dit heeft NIKS met avant-garde te maken.

Electro_
Nee, okee dat is waar. Maar neemt niet weg dat het allemaal goed klinkt. Erg mooie geluiden die in elkaar overvloeien. Mooiste nummer is voor mij Full Gouge Boogie. 3* maar zou me niks verrassen als dit hoger word.

avatar van Onderhond
Hmm, 't was WordSalad, niet WorldSalad Electro_. Wel blijven opletten

Gezellig releasje dit. Best apart, verdient nog een paar draaibeurten voordat ik met een waardering kom.

Electro_
Oh inderdaad. Maar Sietse zag het ook niet.

Sietse
daar heb ik zo mijn redenen voor, die bij sommige mensen al wel bekend zijn...gelukkig had ik het zelf wel goed getypt...

Electro_
Ik neem alle schuld op me, gelukkig heeft Onderhond het gecorrigeerd.

inderdaad

avatar van Onderhond
Vind het toch niet helemaal geslaagd. Soms best lelijke samples en nogal lomp afgewerkt. Op andere momenten klinkt het dan weer wel aardig, maar toch net te weinig, zeker gezien de best lange speelduur van het album. 3* is voldoende.