Architecture in Helsinki - Fingers Crossed (2003)

Australiƫ
Label: Bar None

1. One Heavy February (0:59)
  2. Souvenirs (2:25)
  3. Imaginary Ordinary (2:17)
  4. Scissor, Paper, Rock (2:29)
  5. To and Fro (2:33)
  6. Spring 2008 (2:51)
  7. The Owls Go (3:35)
  8. Fumble (3:07)
  9. Kindling (1:49)
  10. It's Almost a Trap (2:22)
  11. Like a Call (3:06)
  12. Where You've Been Hiding (2:41)
  13. City Calm Down (2:50)
  14. Vanishing (4:14)
Gewoon luisteren dit album! Kopen! Kan gewoon niet tegenvallen! Voor sommigen misschien wel even wennen. Maar ik ben verkocht!

Wat minder gekte dan 'In Case We Die'. En dat is nou net hun sterke punt.

avatar van Dridge
Van dit album krijg ik iets minder jeuk dan van "in case we die" maar enige waardering voor deze rommel kan ik echt niet opbrengen.
1,5 *

avatar van otherfool
Niet altijd even overtuigend, maar toch wel een aantrekkelijke plaat met een paar erg mooie en lieve hoogtepunten (Souvenirs, The Owls Go, Fumble en City Calm Down). Referenties van Camera Obscura tot Clap Your Hands Say Yeah, maar al met al moeilijk in te delen. In Case We Die heb ik hier ook nog liggen, die ga ik zeker een kans geven.

3*.

Fris, leuk en lekker gek. Ben benieuwd naar de andere twee albums...