Vitesse - Good News (1981)

Label: WEA

1. Generator of Love (3:00)
  2. Don't Fake Love (2:33)
  3. Young Girls (4:09)
  4. Good News (2:20)
  5. Junior (2:45)
  6. Can't Keep a Promise (3:01)
  7. Breakdown (2:36)
  8. So Cool (2:53)
  9. Why Do I (3:45)
  10. Desire (3:29)
avatar van spoiler
Naar mijn mening staan er echt goede nummers op deze plaat. Ze klinken echter dof en een beetje futloos. Veel nummers zouden een jaar later veel beter uit de verf komen op de live plaat Live in Germany met Rudy Englebert op bas en Carl Carlton op gitaar.

Why do I en Desire vnd ik de uitblinkers.

avatar van Rainmachine
Dit is wel met Freddi Cavalli op bas en dat was toch wel een bas baasje destijds. Samen met Herman een waanzinnige ritme sectie. Het futloze komt ook een beetje door de matte productie, iets wat wel meer voorkwam in de jaren 80. Een beter productie had wel meer uit deze plaat gehaald denk ik. Geen hoogvlieger maar ook zeker ook geen slechte plaat.