A Great Big World - Is There Anybody Out There? (2014)

Label: Epic

1. Rockstar (3:56)
  2. Land of Opportunity (3:25)
  3. Already Home (3:50)
  4. I Really Want It (3:22)
  5. Say Something (3:53)
  6. You'll Be Okay (3:58)
  7. Everyone Is Gay (2:10)
  8. There Is an Answer (3:41)
  9. I Don't Wanna Love Somebody Else (2:43)
  10. This Is the New Year (3:14)
  11. Shorty Don't Wait (4:11)
  12. Cheer Up! (2:11)
  13. Say Something (3:49)

met Christina Aguilera

avatar van Joy4ever
Say Something vind ik zeker geen verkeerd nummer. Mooie stem heeft die zanger. Benieuwd naar het album, hopelijk volgt deze een beetje dezelfde lijn. Dan kan het zomaar iets moois worden.

avatar van FRNKY
Ik vond Say Something wel een mooi nummer vandaar dat ik ben gaan luisteren, maar na de eerste twee nummers weet ik wel dat dit echt niks voor mij is. Tienerpop en niet meer.

avatar van Joy4ever
Daar was ik al bang voor. Ik ga het wel proberen maar vermoed dat het ook niks voor mij is.

Ik vind er zeker wel vermakelijke nummers opzitten, die je wel met een korreltje zout moet nemen

ik denk inderdaad dat dat voor een hele korte duur was.. vermakelijk indd maar niet meer na 3 min..