Nina Nesbitt - Peroxide (2014)

Label: Island

1. Peroxide (3:31)
  2. Stay Out (2:43)
  3. Selfies (3:26)
  4. Two Worlds Away (3:25)
  5. Align (3:58)
  6. Mr. C (2:42)
  7. He's the One I'm Bringing Back (3:01)
  8. 18 Candles (3:13)
  9. Tough Luck (3:18)
  10. The Outcome (3:22)
  11. Hold You (5:28)

met Kodaline

12. We'll Be Back for More (3:20)
  13. The Hardest Part (4:02)
  14. Some You Win * (3:34)
  15. Bright Blue Eyes * (4:09)
  16. Brit Summer * (3:09)
  17. Don't Stop * (2:46)
  18. Not What Your Dad Wants to Know * (2:59)
  19. The Apple Tree * (2:51)
  20. The People * (5:27)
avatar van SunnyOne
Klinkt als het zusje of nichtje van Amy MacDonald.

Rudi1984
Klinkt in de verste verte niet als Amy Macdonald...

Verrassend fijn groeiplaatje, dit debuut van tienerster Nina Nesbitt. Zitten weliswaar enkele vullers tussen, maar sterke songs als 18 Candles doen vermoeden dat we hier in de toekomst nog veel meer van gaan horen.

avatar van Zwaagje
Eerlijk gezegd deel ik de mening van sunnyone wb ammy mcdonald; niet direct qua muziek, maar zeker wb stemgeluid. Verder kan ik er nog niet over oordelen, ga dit eens rustig luisteren.

avatar van E-Clect-Eddy
Ik denk dat het niet vreemd is dat er overeenkomsten zijn tussen Nina en Amy, beiden uit Scotland al is het accent duidelijker bij Amy te horen. Maar Amy is meer Indie-Folk-Rock en Nina klinkt meer Indie-Pop meer zoetgevooisd. Toch prefereer ik Amy boven Nina maar die heb ik dan ook slechts één keer gehoord.

Fijn plaatje. Ze heeft een zeer prettig stemgeluid, ook zitten de liedjes knap en goed in elkaar. Hier gaan we inderdaad meer van horen!