Euson - The Best Of (1971)

Soul
Label: Polydor

1. Both Sides Now (3:53)
  2. Me and Bobby McGee (3:51)
  3. Life Is on My Side (3:21)
  4. Angelina (4:55)
  5. Sing Me Back Home (2:59)
  6. Sweet Surrender (4:45)
  7. Until It's Time for You to Go (4:03)
  8. Leon (4:14)
  9. For the Good Times (3:39)
  10. Top of the World (2:41)
  11. Help Me Make It Through the Night (3:14)
  12. I Use the Soap (3:00)
  13. Julie (4:48)
  14. Our Last Song Together (4:04)
Ruby1966
Hee, dat vind ik leuk. Euson ook hier
Grote favoriet van mijn moeder, dus voornamelijk nostalgie voor mij. De man heeft een bijzondere stem. Zijn uitvoering van Joni Mitchell's Both Sides Now is mooi.

avatar van lebowski
Ik las net dat Euson - 65 inmiddels - inmiddels alweer jaren in Chili woont en daar plaatjes uitgeeft. Tenminste, als hij nog leeft, want verschillende programma's (Adres Onbekend & so on), zijn er niet in geslaagd hem te vinden. Voor mij ook nostalgie, net als - inderdaad - voor mijn moeder...

avatar van music4life
adembenemend mooi! nou, 'Both Sides Now' dan, want de rest ken ik niet.
ik ken deze artiest nog maar pas. volgens mij is is dit een artiest die een beetje in de vergetelheid is geraakt, dus ik wad oprecht verbaastd toen ik hier wat albums van hem aantrof. ik zou een 4.5 geven aan het liedje opzich zelf, maar aangezien ik de andere liedjes niet ken op dit album, lijkt het me onzinnig om het hele album te beoordelen.
oja, ik ken nog één nummer van deze artiest: 'she's leaving home' (The Beatles). ik wil daarom graag een oproep doen. als iemand dit nummer heeft of andere mooie liedjes van deze artiest, zou die persoon die liedje(s) dan naar mij kunnen mailen? ik zou je heel erg dankbaar p.s. mijn e-mail adres statt bij mijn profiel.

volgens mijn laatste berichten woont Euson nu de U S waar hij zo nu en dan een rol in een film speelt ( de laatste in 2002 de gebroeders Grim) ik ben er niet achter kunnen komen of hij nog zingt
want zoals je misschien wel weet kunnen mensen toch wel tot op hoge leeftijd (65 jr nu) mooi zingen en ik vind het een groot gemis dat hij het in Nederland niet meer zag zitten en eerst naar Chili waar hij een radiostation zou bezitten en toen naar de U S is gegaan .
Ik en velen met mij missen zijn mooie warme sexy stem nog steeds
Alle albums van Euson zijn nu op CD verkrijgbaar bij fonos.nl

avatar van Hans Brouwer
Ruby1966 schreef:
Zijn uitvoering van Joni Mitchell's Both Sides Now is mooi.
"Leon" is ook heel mooi. Te lang niet gehoord.

avatar van ewalk
Prachtige artiest, ik dacht dat hij ooit in Nederland woonde? Ik weet dat van Nieuwkerk(dacht ik) hem promootte voor de top 1000 allertijden 2007/2008.
De Both Sides now van hem is een prachtige compositie!

avatar van Jumperjack
Both Sides Now vind ik een mooi nummer, uit 1971 ik herinner mij veel uit dat jaar ondanks dat ik toenpas 8 jaar oud was.

avatar van ewalk
hahaha, toen was ik 2.

avatar van laxus11
both sides now is

avatar van Rinus
Lekkere easy listening muziek van een Arubaanse zanger, die vooral in de begin jaren 70 succes had. Mooie, ietwat donkere stem en mooi geproduceerd.

Ik moest er drie uitkiezen wat ik niet kon eigenlijk omdat het hele album goed is.
Doet me echt denken aan vroeger.
Lekker die rustige en drukkere nummer met diezelfde zwoele zwijmel stem.
Iedereen vind dit toch mooie muziek.