The Fauns - Lights (2013)

Label: Invada

7. Rise (3:17)
  8. 4am (4:11)
  9. With You (3:23)
  10. Let’s Go (3:08)
  11. Give Me Your Love (3:32)
avatar van Don Cappuccino
The Fauns zal in 2014 als support van Alcest touren en dat is een goede keuze. Ze zitten namelijk allebei in de shoegaze / dream pop, al is The Fauns een stuk lichtvoetiger. Deze plaat staat vol met mooie liedjes die echoënde gitaren en zalvende vocalen bevatten, op Seven Hours gaat de band er wel even vol in.

Dikkop
Op Nothing Ever gaan ze er anders ook even vol in.
Mooie walls of sound waar dromerige fluisterzang van onder komt.
Net zoals de hoes is het album zeker de moeite waard.
1 van de betere shoegaze releases van 2013.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Heerlijke dromerigere shoe-gaze, is eigenlijke een vooruitstuwend album dat nergens tekortschiet. Maar ook nergens uit de bocht schiet. Titelnummer lights vind ik erg mooi. Voorlopig 4 sterren maar kan een groeier zijn.

avatar van rzasa
Ook hier 4 sterren.
17 december in Paradiso, lage entree! Gaat dat zien.