Angel Haze - Dirty Gold (2013)

Label: Island

1. Sing About Me (3:35)
  2. Echelon (It's My Way) (3:34)
  3. A Tribe Called Red (4:37)
  4. Deep Sea Diver (4:48)
  5. Black Synagogue (6:49)
  6. Angels & Airwaves (4:21)
  7. April's Fool (3:20)
  8. White Lilies / White Lies (5:18)
  9. Battle Cry (4:52)
  10. Black Dahlia (5:29)
  11. Planes Fly (4:27)
  12. Dirty Gold (4:45)
  13. Rose-Tinted Suicide * (2:14)
  14. Vinyl * (3:46)
  15. Crown * (3:07)
  16. New York * (3:27)
Normaal kwam dit album in maart uit maar ze wou persé dat het dit jaar uitkwam, dus ze lekte haar eigen album gewoon even op soundcloud. . Haar label was in alle staten en hebben de releasedatum opgeschoven naar 30 December. Ze spit echt niet normaal hard en ze kan nog zingen ook. "A tribe called red" is ziek.

avatar van hond racisme
Ik vind het een beetje melig. A Tribe Called Red is leuk net als Crown (bonus track) en New York (Gil-Scott Heron sample.) Voor de rest een beetje te emo.

avatar van WesleyX16
Ik heb een versie met 4 bonustracks.

Dit is mijn "hip-hop idool". Ik ben weer onder de indruk van dit groeibrilliantje. OOR was niet helemaal onder de indruk. Van te snel uitgebrand. Dus te snel afgerond. Ik vind echter dat er geen zwakke nummers op staan.