Na een rijtje geweldige indierock platen met stuurloze krautrock liedjes zijn het broer-zus-broer en vriend bandje Blank Realm eindelijk terecht aan het doorbreken. Waar de geweldige vorige plaat Go Easy al op flink wat (alternatieve) pers aandacht mocht rekenen staat het internet bol met recensies van dit plaatje.
Compleet terecht ook al is grassed in niet hun sterkste plaat, maar het maakt niks uit als een plaat vol staat met fijne licht drammende(in de positieve zin) indierock met een flinke Australische tick(the clean vooral). Het zijn alleen net wat meer liedjes geworden en daardoor gaat een beetje de speelsheid verloren maar de liedjes zijn prima, morgen maar eens zien in nijmegen wat het live doet.
dikke sjakie schreef: Ik heb ze ook gezien op valkhof festival in Nijmegen en vond ze goed. Kende de cd al van te voren en ze speelde er best wat nummers van. Het klonk goed. Iemand heeft het complete concert op youtube gezet. Linus Van Pelt wat vond jij ervan op valkhof festival? compleet concert blank real...
Erg fijn ook al was het weer wat wisselvallig, heerlijk drammende kraut-indie-rock(ugh) die alleen 'Aussies' kunnen maken. Veel nieuwe werk ja maar het pakte live een stuk beter uit dan op plaat.
philtuper schreef: Linus Van Pelt Benieuwd wat hun sterkste dan wel is want deze laatste is het eerste dat ik van hun te horen krijg en dat klinkt bij vlagen wel erg lekker.