The Hotelier - Home, Like NoPlace Is There (2014)

Punk / Rock
Label: Tiny Engines

1. An Introduction to the Album (4:33)
  2. The Scope of All of This Rebuilding (2:26)
  3. In Framing (3:00)
  4. Your Deep Rest (3:47)
  5. Among the Wildflowers (5:49)
  6. Life in Drag (2:22)
  7. Housebroken (4:51)
  8. Discomfort Revisited (4:00)
  9. Dendron (5:28)
avatar van vins75
Eerste indruk hiervan: Epische plaat! Dit gaat nog eens heel groot worden.

avatar van vins75
Waarom krijgt deze plaat nergens aandacht. Hij is echt fantastisch. Met name Gaslight Anthem fans moeten dit toch zeker kunnen waarderen.

avatar van Tha)Sven
Behoorlijk mooi ja, wel even wennen aan het stemgeluid van de zanger. Doet redelijk wat aan Gaslight Anthem denken.

Dit maar eens gaan checken. In veel buitelandse media wordt gesproken over een meesterwerk

avatar van vins75
Op één of andere manier doet your deep rest me aan The Shins denken. Achter al die herrie gaat een groot songwriter schuil. Helaas nog geen plannen om in Europa te komen spelen, heb het ze gevraagd via hun Tumblr en netjes antwoord gekregen. Dan moeten we het hier maar mee doen: YouTube - The Hotelier FULL SET (The CYC 02.27.2014)

Nihilisme
vins75 schreef:
Met name Gaslight Anthem fans moeten dit toch zeker kunnen waarderen.

Tha)Sven schreef:
Doet redelijk wat aan Gaslight Anthem denken.

Niet echt een vergelijking waar ik als band gelukkig van zou worden.

Ik vind die hele emo-revival over het algemeen best geslaagd, maar deze plaat is het gewoon allemaal net niet.

avatar van coldwarkids
Alweer een geslaagde emo plaat!

avatar van Rain King
vind de vorige toch leuker eigenlijk