Encore - Self Preservation (2000)

Label: 75 Ark

1. The Bio (1:56)
  2. For You (4:42)
  3. Esoteric (Exec Anthem) (5:00)
  4. Love & Hate (4:26)
  5. Considadis (3:50)
  6. .084 (3:30)
  7. The View (4:43)
  8. E. T. (3:37)
  9. Sporadic (4:18)
  10. The Situation (4:29)
  11. Live from S.F. (0:37)
  12. Takin' It (3:42)
  13. Self Preservation (1:38)
  14. It's Going Down (4:10)
avatar van waxs
Wordt echt hard geslapen op dit album.

Social_Mask
Zo, jou zie ik ook over waxs
Vet album. Hier en daar heerlijke beats, en raps zijn ook niet slecht. Zit zelfs tegen de 4,5* aan, heerlijk.

avatar van waxs
Sinds mijn ban waren al mijn stemmen verwijderd, deze o.a. over het hoofd gezien, ik had het met 4* beloond.

Social_Mask
Ten eerste..
Petje af voor de producties. Geweldig zijn die. Vooral .804. Maar vele anderen ook. Het enige wat 'tegenvalt' zijn de raps. 1 rapper heeft een beetje storende stem. Ik weet alleen niet of het een groep rapper is, of dat hij een gastartiest is. Maar je hoort hem best vaak. Op de teksten is niet veel aan te merken. Jammer van die ene rapper. Hierdoor kan ik het niet een 4,5* geven. Al zit het daar wel dicht tegen aan.

Rene1979
Heb een promo van deze cd best leuk om te hebben...