Kadanz - Sta Op! (1994)

3. Door 'T Vuur (3:48)
  4. Barracudastraat (4:21)
  5. Geen Rust (3:12)
  6. Meneer Beer (3:27)
  7. Bloemen op de As (4:10)
  8. Een Nacht (3:34)
  9. Morgen Kom Je Terug (3:52)
  10. In Haar Handen (Ben Ik Was) (4:20)
  11. Laatste Dans (4:16)
  12. Tropenkolder (3:47)
avatar van vigil
Blik op Eindig heb ik al jaren en jaren (ik gok zo'n jaar of 15) in de kast en dat is een zeer aardig Nederpop album met zelfs een paar Hollandsche klassiekers. Toen ik deze cd gisteren zag staan op een platenbeurs voor 3 euro was de keus daarom ook niet moeilijk.

Maar wat is dit een slechte plaat zelfs. Niets maar dan ook niets doet me denken aan de goed doordachte popliedjes met een twist van het eerder gememoreerde album. Allemaal slappe hap waar zelfs Wolter Kroes nog zijn neus voor zou ophalen. Of te wel een 1,5 en een miskoop er bij!