Ed Harcourt - Time of Dust (2014)

Label: CCCLX

1. Come Into My Dreamland (4:35)
  2. In My Time of Dust (4:09)
  3. The Saddest Orchestra (It Only Plays for You) (4:34)
  4. We All Went Down with the Ship (4:27)
  5. Parliament of Rooks (5:25)
  6. Love Is a Minor Key (5:04)
avatar van Wickerman
Zijn vorige, Back Into The Woods, is mijn favoriet van 2013, moge deze een goed begin zijn van het nieuwe jaar!

avatar van Wickerman
Ai! Minder sterk. Wel goed, dat wel, maar niet zo sterk als Back Into the Woods. Deze is wat bombastischer, zoals zijn eerdere werk, maar ook weer donkerder. Geen verkeerde ontwikkeling mijns inziens.

avatar van venderkets
Niets nieuws onder de zon voor diegene die al langer luisteren naar Ed. Z'n werk is altijd al wat melancholisch en bitterzoet geweest, maar deze neigt zelfs af en toe naar desolatie.

De rustige nummers hebben mijn voorkeur maar de bombast bevalt me ook goed en verder zoals gezegd niks nieuws onder de Harcourt zon en daar vertoef ik al wat jaartjes onder

avatar van Renoir
Ed staat maandag 14 juli in het voorprogramma van Afghan Whigs in Paradiso! Kan ik mooi deze plaat en Back Into The Woods aanschaffen.

avatar van muziekobsessie
Come to my dreamland is bloedstollende mooi! Must voor elke hartcourtfan en eric satie fans ook! Waar patrick watson ook de mosterd vandaan haalt