Something Corporate - Leaving Through the Window (2002)

Label: MCA

1. I Want to Save You (4:22)
  2. Punk Rock Princess (3:52)
  3. I Woke Up in a Car (4:13)
  4. If You C Jordan (4:15)
  5. The Astronaut (4:28)
  6. Hurricane (3:50)
  7. Cavanaugh Park (4:18)
  8. Fall (3:40)
  9. Straw Dog (3:49)
  10. Good News (3:51)
  11. Drunk Girl (4:07)
  12. Not What It Seems (3:18)
  13. You're Gone (4:37)
  14. Globes & Maps (4:48)
avatar van Sammy
Paar nummers zijn erg goed en ronduit mooi, maar cd boeit niet constant. 3*

Sammy schreef:

Paar nummers zijn erg goed en ronduit mooi, maar cd boeit niet constant. 3*

Niks aan toe te voegen

Ink
Heb ze op Werchter gezien, denk zo'n drie jaar geleden. Live zijn ze erg sterk.

avatar van HaWe
Hmmm kvin ze wel leuk, maar ik geef toe dat sommige nummers gewoon saai zijn... Tja... Favoriet is denk ik wel 'I Want To Save You' en 'Punk Rock Princess' :D:D

SoCo is echt superleip. ik heb hun Live DVD: At The Ventura Theatre en naast dit album ook het nieuwe North. echt lekker luisteren. mooie teksten, en fijne muziek.
favoriete nummers: Hurricane, Fall en Globes&Maps.

avatar van Ephyon
Mijn favo's

Cavanaugh Park
I Woke Up In A Car
Hurricane

Punk Rock Princess vindek zo'n typisch cliché lied gemaakt om de hitlijsten te bestormen. Te commercieel klinkend naar mijn zin, hoewel commercieel natuurlijk niet altijd slecht wilt zeggen he

avatar van Carolaah
Ink schreef:
Heb ze op Werchter gezien, denk zo'n drie jaar geleden. Live zijn ze erg sterk.

Pure jaloezie.. Dit is eigenlijk één van de weinige band die ik écht héél graag live had willen zien.. M'n favoriete band all-time welteverstaan.. Ondanks dat het ook grotendeels jeugdsentiment is en zal blijven.

Eén van de eerste bandjes die me van begin tot eind heeft kunnen boeien, gewoon een goed geluid en geen teleurstellende nummers. Je moet wel van het stemgeluid van Andrew McMahon houden, wil je SoCo kunnen waarderen, maar ja.. ik vind dit echt een band die zich toch van andere rockbandjes weet te onderscheiden op een geweldige manier.

Daarnaast vind ik de teksten ook goed, oké drunk girl is misschien apart en 'if u c Jordan' maar ook wel geestig in een grappig jasje gestoken en het klinkt prima..

Yea,.. liefde voor deze band

Ik heb deze cd in 2003 in de States gehaald, enthousiast als ik was over Punk Rock Princess .

Er staan zeker wat leuke nummers op deze cd, Punk Rock Princess, I Woke Up In A Car, Astronaut, Hurricane, Fall, etc. Ze hebben allemaal een behoorlijk lekker knallend refrein.

De tracks die ik echt niet trek zijn I Want To Save You, Drunk Girl en If U C Jordan. Vooral omdat de lyrics dan zo letterlijk en ff iets te emo zijn naar mijn smaak .

Wel een cd die ik nog wel eens opzet..