Roxy Blue - Want Some? (1992)

Label: Geffen

1. Too Hot to Handle (3:17)
  2. Sister Sister (4:17)
  3. Times Are Changin' (5:04)
  4. It's So Easy (3:39)
  5. Rob the Cradle (4:46)
  6. Squeeze Box (3:37)
  7. Talk of the Town (3:26)
  8. Rock-A-Bye Baby (3:27)
  9. Luv on Me (5:19)
  10. Nobody Knows (4:14)
  11. Love's Got a Hold on Me (4:03)
  12. Main Attraction (5:19)
Guitars & Wings
Sterke hairmetal / partymetal plaat. Roxy Blue stond (samen met Tora Tora) begin jaren 90 erg in de picture. Met een gitarist die op Eddie van Halen wil lijken en een zanger op DL Roth wil lijken (qua jumps dan, niet de stem). Flink aantal snellere nummers zoals Rob The Cradle, Rock-a-Bye Baby, Love's Got a Hold On Me en Main Attraction.
Flitsend bandje dat helaas ook weer snel was uitgerockt vanwege de opkomst van de grunge.
In het rijtje : Tuff, Trixter en The Scream

avatar van vielip
Lekker album met een wat rauwe produktie. Zeker als je het afzet tegen de meeste albums uit die tijd. Verantwoordelijk voor die produktie is ene Mike Clink. U weet wel, die ook de produktie deed van een album dat Appetite for destruction heet. Ah, en die klonk destijds ook al zo lekker rauw en ongepolijst. Enfin, in die hoek moet je het dus zoeken qua sound. Maar ook sommige nummers hebben best een G'NR sausje: Rob the cradle, Rock-a-Bye Baby en Too hot to handle schieten me zo te binnen. Maar daarmee wil ik ze niet wegzetten als G'NR rip-off trouwens. Daarvoor hebben ze net teveel eigen smoel.