The Men - Tomorrow's Hits (2014)

Rock / Punk
Label: Sacred Bones

1. Dark Waltz (5:13)
  2. Get What You Give (3:20)
  3. Another Night (5:28)
  4. Different Days (4:31)
  5. Sleepless (3:11)
  6. Pearly Gates (6:16)
  7. Settle Me Down (4:58)
  8. Going Down (3:41)
avatar van arcade monkeys
Een rustjaar inlassen is er voorlopig nog niet bij. Hun vorige New Moon was nog steeds een degelijk album maar haalde het toch niet bij hun vroeger werk, daarvoor was hij toch wat te netjes. Hopen maar dat deze qua kwaliteit wat meer bij Leave Home & Open Your Heart aansluit en dat ze de noise weer mogen terug vinden.

(verwijderd)
SoundCloud - Hear the world?s sounds

Eerste single: Pearly Gates

avatar van eightynine
Another Nights en Different Days staan op Spotify. Dat nodigt totaal niet uit. zo jammer dit.

avatar van rolandobabel
zo'n beetje alle nummers staan op youtube. Ze grijpen terug op het verleden, met een countryrock sound. Ik vind dat je dit album mag vergelijken met de nieuwe van de Drive by truckers, waarbij mijn voorkeur duidelijk uitgaat naar de laatste vooralsnog....

avatar van arcade monkeys
Niet zo goed als Leave Home en Open Your Heart maar wel leuker dan New Moon. Het smerige randje is er vanaf, in de plaats daarvan krijgen we mondharmonica's en countrysound te horen. Alsof je een bar in de 70's binnenstapt, zo klinkt het. Ik heb ergens de term jukeboxrock gelezen en die vind ik erg passend.

avatar van eightynine
Ik heb Leave Home op 5 sterren staan en de teleurstelling is dan ook groot dat het over en uit is met de herrie. Waar voorgaand album als slappe hap betiteld mag worden, is hier het roer zodanig om, dat het niet op gaat. Dit is een andere band die stiekem een heerlijk album heeft gemaakt. Muziek waarbij ik ben opgegroeid/gevoed (hoi ouders) gespeeld door een van mijn favoriete bands. Prima. Dikke prima zelfs, maar straks weer herrie maken.

thrm
Als me verteld zou zijn dat The Men een coverband is had ik het op basis van dit Tomorrow's Hits zo geloofd. Op dit album doen de heren werkelijk niets dat als iets nieuws aangemerkt kan worden. Dat wil niet zo zeer zeggen dat het slecht klinkt. Wél dat we het weleens beter gehoord hebben. Zo'n pak em beet veertig jaar geleden bijvoorbeeld. Het kan dan ook niet anders dan dat we een sarcastische ondertoon in de albumtitel moeten lezen. The Men klinkt als een iets betere uitvoering van de lokale bands die je ieder weekend kunt horen spelen in stoffige kroegen waar de tijd, op de leeftijd van haar stamgasten na, heeft stil gestaan.

avatar van frolunda
Pearly gates en Going down herinneren nog aan de vorige albums maar verder kan ik hier niet zoveel mee.Niet dat het slecht is,integendeel Tomorrow's hits is best een aardige plaat maar de originaliteit die ze in het begin hadden is geheel verdwenen.....en zo voelt dit album toch als een (lichte) teleurstelling.