No-Man - Lost Songs: Volume One (2001)

Label: Burning Shed

1. Gothgirl Killer (6:22)
  2. All the Reasons (5:09)
  3. Samaritan Snare (6:31)
  4. The Night Sky (6:31)
  5. Catford Gun Supply (2:40)
  6. Days Like These (3:11)
  7. Days in the Trees (Bach) (1:43)
  8. Paradub (3:55)
  9. Hard Shoulder (4:02)
  10. Love Among the White Trash (4:23)
  11. Amateurwahwah (4:19)
  12. Drug Me (4:26)
  13. Pale as Angels (1:31)
  14. Coming Through Slaughter (5:26)
avatar van vigil
Ik heb een geheel andere hoes dan deze die hier staat. De foto hier afgedrukt staat wel in het bijgeleverde velletje met info. De versie die ik heb is een soort bruine kartonnen envelop.

Overigens wel prachtige liedjes op deze cd.

avatar van Edwin
vigil schreef:
De versie die ik heb is een soort bruine kartonnen envelop.

Die heb ik ook. Was destijds alleen te bestellen via een website, waarschijnlijk Burningshed. Een reguliere release kun je dit nauwelijks noemen, het is niet meer dan een zelf in elkaar geknutselde CD-R met tussen de wal en het schip materiaal.

avatar van Rissan
De CD-R is innertijd inderdaad door Burning Shed uitgebracht. In het begin verschenen al de releases van Burning Shed in kartonnen enveloppes zoals Alias Grace, Peter Chilvers, Tim Bowness & Samuel Smiles. Eerst als kunstig open te vouwen enveloppes later in kartonnen CD single hoesjes. De eerste Burning Shed release die als CD en in een normaal CD doosje verscheen was California Norfolk van Tim Bowness & Peter Chilvers.