The Glitch Mob - Love Death Immortality (2014)

Electronic
Label: Glass Air

1. Mind of a Beast (4:16)
  2. Our Demons (5:16)

met Aja Volkman

3. Skullclub (5:48)
  4. Becoming Harmonious (4:40)

met Metal Mother

5. Can't Kill Us (4:54)
  6. I Need My Memory Back (5:47)

met Aja Volkman

7. Skytoucher (6:08)
  8. Fly by Night Only (4:47)

met Yaarrohs

9. Carry the Sun (4:56)
  10. Beauty of the Unhidden Heart (4:29)

met Sister Crayon

Sandrosaurus
The Glitch Mob's 'In Silico'...

KJHKB
Pff, dit album voelt als een karikatuurschets van het debuutalbum. Er zitten een paar goede ideeën in, maar ze herhalen wat kunstjes uit het eerste album, rekken die op, vergroten ze uit. Bij bepaalde nummers is dit nog te hebben, maar een flink aantal mist gewoon volledig doel. De vocalen voelen ongeïnspireerd en een aantal instrumentale stukken 1 op 1 gerecycled. Een paar nummers hadden op het eerste album kunnen staan en de rest hadden ze beter helemaal achterwege kunnen laten.

avatar van -SprayIt-
Zeer slecht. Afgezaagd en eentonig, het epische, wat sommige tracks op het debuutalbum in zich hadden, is verdwenen. Afgeraffeld, ongeïnspireerde rommel. Van drop naar drop werken met schreeuwende synths en standaard drums, tenenkrommend slechte vocals, al na 1 keer luisteren extreem saai.

avatar van Bardt1980
Ik ben het met bovenstaande commentaren eens. Orginaliteit is ver te zoeken en klinkt daarom erg ongeinspireerd. edIT had het beter bij zijn solo projecten kunnen houden. Hoewel ik me er wel van bewust ben dat niks meer wat de beste man maakt 'Crying over Pros for no Reason' kan overtreffen.

tuktak
Dik conceptalbum is dit zeg! Ga er maar aan staan, met 1 vinger alle melodietjes live inspelen 10 tracks achter elkaar.