Mr. Albert Show - Warm Motor (1970)

Label: Philips

1. Did You Really Find Somebody? (9:58)
  2. I'm Not More Than a Sign (3:55)
  3. Electronic Baby (6:49)
  4. Let It All Hang Out (4:42)
  5. Bantal (3:53)
  6. Woman (11:29)
  7. I Can't Help It * (2:33)
  8. Show Me Your Tongue * (3:36)
  9. Can't Find My Way Home * (5:03)
  10. Hooked on You * (4:04)
  11. Picking Up Your Page * (3:25)
avatar van Lura
Zojuist door lezers van het Eindhovens Dagblad gekozen tot beste album ooit gemaakt in Oost Brabant.

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
Cool. Ik ben verder niet zo bekend met de Oost-Brabantse muziekscene (nouja, De Pul), dus over die overtreffende trap kan ik niet oordelen, maar dit is zonder meer een fijn album.

avatar van Lura
Daar komen toch wel een aantal goede artiesten vandaan, zo stond bijvoorbeeld Kovacs op de tweede plaats, JW Roy met Laagstraat 443 op 4 en Björn van der Doelen met Caballero zonder filter op 5.

avatar van Mjuman
Het probleem is eigenlijk dat de beste band uit die omgeving (zeker live) , de poëten van de Peel, van een kleine 10 km verder komt, uit America (Limburg), terwijl de opéénbeste band, uit Neerkant - CCC Inc - van A'damse oorsprong is

avatar van Lura
Volgens de hoes stamt dit album uit 1971. Opgenomen in de Phonogram-studio in Hilversum. Laagstraat 443 is anders wel een echte klassieker, Mjuman Overigens komt ook Gerard van Maasakkers uit de regio. Die heeft ook de nodige prachtalbums gemaakt. Maar goed, zo heeft ieder zijn voorkeuren.

De hoes werd gemaakt door Joost Swarte.