Böhse Onkelz - Wir Ham' Noch Lange Nicht Genug (1991)

Duitsland
Label: Bellaphon

1. Wir Ham' Noch Lange Nicht Genug (4:52)
  2. Eine Dieser Nächte (4:17)
  3. Das Ist Mein Leben (4:14)
  4. Nur Die Besten Sterben Jung (3:58)
  5. Ganz Egal (5:10)
  6. Zieh' mit den Wölfen (4:08)
  7. Zeig' Mir den Weg (3:57)
  8. Das Erste Blut (3:52)
  9. Wieder Mal 'Nen Tag Verschenkt (4:07)
  10. Ach, Sie Suchen Streit (3:11)
  11. 3'52 (3:53)
  12. Wir Sind Immer Für Euch Da (4:01)
  13. Wir Sind Nicht Allein (4:22)
  14. Lt. Stoned (3:11)
DutchViking
Lijkt me een leuke band, dit. Ik ken van Böhse Onkelz slechts één nummer, maar ben zeker van plan om meer van ze te ontdekken. Leuke songtitels trouwens

Inderdaad een heel leuke band Dutch Viking. Dit is ook weer een prima CD van de Onkelz. Op het moment dat sommigen hoopten wanneer houden die Onkelz er nu eindelijk mee op, komen ze aanzetten met ‘Wir ham’ noch lange nicht genug’ J
Het eerste nummer is direct een meezinger van jewelste. De hele plaat wordt gekenmerkt door een vette mix van metal, punk en melodie. Uitschieters zijn er in de zin van: ‘Das ist mein Leben’, ‘Nur die besten sterben jung’ (een metalen beuker, vroeger meermaals gecoverd door de Maastrichtse hardcoreband Right Direction als eerbetoon aan Richie Backfire). Het mooiste nummer vind ik echter de ballad ‘Wieder mal ‘nen Tag verschenkt’.
Verder komen ook de rock ‘n’ roll invloeden duidelijk naar boven in ‘Das Erste blut’ (grappige tekst trouwens, alhoewel niet zo grappig voor de vrouwelijke helft misschien), ‘Ach, Sie suchen streit’ en ‘Zieh mit den Wölfen’.
Volumeknop naar rechts en losgehen ja!!!!!!!!!!!!