Böhse Onkelz - Gehasst, Verdammt, Vergöttert (1994)

Duitsland
Rock / Punk
Label: Bellaphon

1. Lieber Stehend Sterben (3:59)
  2. Gehasst, Verdammt, Vergöttert (3:06)
  3. Wir Ham´ Noch Lange Nicht Genug (4:43)
  4. Ich Bin in Dir (3:51)
  5. Mexico (2:50)
  6. Heilige Lieder (4:44)
  7. Wenn Wir Einmal Engel Sind (3:59)
  8. Wieder Mal´nen Tag Verschenkt (4:06)
  9. Scheissegal (2:37)
  10. Schöne Neue Welt (4:36)
  11. Nur die Besten Sterben Jung (3:57)
  12. Ich Lieb Mich (1:24)
  13. Erinnerungen (4:23)
  14. Deutschland Im Herbst (4:33)
  15. Für Immer (5:37)
  16. Ich Bin Wie Ich Bin (4:48)
  17. Die Böhse Onkelz Geben Sich die Ehre (4:25)
  18. Worte der Freiheit (5:40)
  19. Nenn Mich Wie du Willst (3:28)
  20. Entfache Dieses Feuer (3:11)
Best-of album van de meest geliefde en gehate punkrockband uit Duitsland.

Allemaal klassenummers en een aanrader voor wie kennis wilt maken met deze heren. De live albums op deze site zijn ook zeer de moeite waard om een idee te krijgen hoe de Onkelz klinken.

avatar van The Scientist
Hele discussie verwijderd.. ging totaal niet meer over de muziek, maar puur over het al dan niet nazistisch (o.i.d.) zijn van de band.

Laat de mensen die dat willen hier svp naar luisteren en als je er kritiek op wilt leveren doe dat op de muziek, en niet op politieke gronden, daar is Musicmeter niet voor.

Jornaquin
Ik zeg toch echt net dat ik DE MUZIEK geweldig vind.

Harald
The Scientist schreef:

Helemaal met je eens. Absuluut. Maar mijn bericht had je wel moeten staan laten. Hun rechtsradicaale teksten zijn ook een deel van hun muziek. Dit kan men echt niet van elkaar scheiden. Als ik een plaat beoordeel dan beoordeel ik het zowel qua muziek als ook qua tekst.

avatar van The Scientist
Maar zeg dat gewoon bij 1 album.. of op de artiestenpagina.. ik, en anderen ook, vinden het zeeer storen d dat dit bij elk album weer gezegd dient te worden.

avatar van The Scientist
Even stoppen met moddergooien, als je dat zo nodig wilt doe je dat maar via PM