Bintangs - Mickey Finn (1980)

Blues / Rock
Label: Ariola

1. Rock the Socks Out of Your Shoes (3:00)
  2. Sweet Savage Love (2:34)
  3. Murder (3:25)
  4. Got My X on You (2:52)
  5. Debbie-Die (2:48)
  6. Lora-lady (3:13)
  7. Go Make Sail (3:12)
  8. Mickey Finn (3:15)
  9. Beat-it (2:20)
  10. Some Lovesong (3:37)
  11. If It Can Go Wrong It Will (3:53)
tja ondanks het feit dat ik het geluid niet op en top vind, toch schitterende nummers hier op: murder / debbie die / lora lady / rock the socks ..

Pieter Paal
De heerlijke rocker 'Rock the socks out of your shoes' is hier ook op single verschenen, maar werd helaas geen hit.
Dit album zou ik best wel op cd willen hebben, maar helaas ben ik 'm nog nergens tegengekomen.

tja fonos heeft hem wel hoor ...

avatar van nlkink
marcello schreef:

tja fonos heeft hem wel hoor ...

Fonos is ook al weer een paar jaren ter ziele. Eigenlijk best wel jammer. En er is niks voor in de plaats gekomen. Heb ook een tijdje zelf gedigitaliseerd maar mijn Windows 98 computer heeft het begeven en de software is te oud voor de nieuwe PC.

Heb deze ooit voor Hfl. 1,-- gekocht van de bibliotheek toen alle vinyl gedumpt werd. Hij zit dan ook helemaal onder de plakplastic en stickers, maar dat dacht ik toen wel even op te lossen. Een geweldige miskoop vond ik het, zelfs voor die ene piek. Recentelijk uit nieuwsgierigheid in de herkansing gegooid maar mijn mening is ongewijzigd.