Jack Bruce - More Jack Than God (2003)

Blues
Label: Sanctuary

1. So They Invented Race (6:17)
  2. Follow the Fire (4:22)
  3. Kelly's Blues (5:29)
  4. We're Going Wrong (5:14)
  5. Bizniz (4:53)
  6. Progress (2:35)
  7. I Feel Free (3:44)
  8. Ricin (Daylight Gathering) (3:45)
  9. The Night That Once Was Mine (3:55)
  10. Milonga Too (3:24)
  11. Cold Island (For Cozy Powell) (4:57)
  12. Uh Oh (4:36)
  13. Politician (5:53)
  14. Lost in the City [Jam Mix] (7:19)
avatar van Droombolus
Op zich een prima album van ome Jack maar de Cuicoland Express percussie groep overheerst in negatieve zin het geluidsbeeld. Hij was er zelf nogal gek van en ging, getuige de Live At The Milky Way 2CD, ook met ze op tour.

Voor mijn oren klinkt het alsof de percussie tracks eerst opgenomen zijn want er wordt nauwelijks tot niet ingespeeld op wat er in de songs gebeurd. Daardoor klinkt het net alsof iemand een meedreutelend computer programma'tje mee laat draaien. Heel jammer want de nieuwe songs zijn op zich beter als wat hij op Shadows In The Air ( de voorganger dus ) liet horen.

Maar toch, jammer maar helaas, dus niet echt een aanrader uit z'n rijke oeuvre .......