Diggy Dex - Do It Yourself (2014)

Label: We Want More

1. Intro (1:05)
  2. Leeg (4:35)
  3. Do It Yourself (2:48)
  4. Lompe Boer (3:30)
  5. Grote Mannen Worden Klein (3:38)
  6. Cirkels (3:01)
  7. De Maat der Dingen (4:01)

met DJ DNS

8. Beter Dan Alleen (3:44)
  9. Een Sample Drum Kit (1:27)
  10. Soms (3:43)

met Wudstik

11. Mama (I Made It) (3:17)

met RB Djan

12. Nu We Er Toch Zijn (3:03)
  13. Vannacht Nog (3:39)

met Daan Rijkers

17. Weet Je Wel (0:25)
  18. Spiegel (2:40)
  19. Jongen (4:42)
  20. Als het Eind in Zicht Is (3:52)
avatar van Slowgaze
Toffe plaat, met een paar voorbehouden, maar verder een toffe plaat. Ik leg hier uit waarom. Lees het. Doe het. Kusjes.

GCITY050
Diggy Dex is nou niet bepaald een rapper die snel beklijft, en als de beats op het eerste gehoor ook nog saai zijn dan wordt dit een moeilijk verhaal. Beetje vergelijkbaar met Fotosynthese, af en toe een leuke line en beat, maar grotendeels slechte/poppy tracks.

avatar van ThingMan
Lijkt me wel een leuke plaat. Vond de vorige ook goed. Heb gelezen dat hij bij bijna elke track alles zelf heeft gedaan. Vind het nummer Cirkels en Mama goed. Hoop dat de rest ook zo is.

avatar van gweah
Leeg en Grote Mannen Worden Klein blijf ik luisteren... Als album niet heel geslaagd na een paar luisterbeurten helaas, weinig variatie in de beats, zijn allemaal wel een beetje lomp. Niet elke snare hoeft te beuken

tuktak
Slowgaze schreef:

Hier de samenvatting daarvan, scheelt weer klikken:
Diggy Dex wordt volwassen. vol zelfspot en eerlijkheid. ademt positiviteit. daadkrachtig. verhalenverteller. zelf geproduceerd. muzikaal prima. tekstueel sterk. wat aan de lange kant.

avatar van Slowgaze
Je bent een fijne vent, tuktak. Kusjes.

avatar van VforVictor
Heb em nu eenmaal beluisterd en vooral het begin is goed maar daarna kakt het een btje in. voor nu 3 sterren.