JOMF - Flags of the Sacred Harp (2005)

Rock / Avant-Garde
Label: ATP

1. Nice One (10:18)
  2. Rockaway (4:25)
  3. Hey! Mr. Sky (6:47)
  4. Spirits (16:14)
  5. Good Morning Kaptain (5:53)
  6. Loud and Mighty (10:24)
  7. The Louder Roared the Sea (16:07)
Sietse
Na 2 luister beurten viel me meteen al op dat dit een goed album is. Vrij anders dan andere albums die ik van heb hem gehoord. Later wat meer info.

De naam Jackie-O Motherfucker kwam vaker langs, maar ik heb er nooit veel aandacht aan geschonken. De prachtige hoes van dit album bracht daar verandering in. Wanneer een album een mooie hoes heeft dan verdubbelen de kansen dat ik het album zal aanschaffen. Erg belangrijk dus. Enige minpunt van de hoes is dat het op glad, glimmend karton is gedrukt. Ik had liever een ruwer materiaal gezien.

Na twee luisterbeurten hoor ik het volgende. Een mix van Lambchop en Wooden Wand & The Vanishing Voice. Een vrij eigenaardige en uitzonderlijke combinatie dus! Een album dat continu nieuwsgierig maakt. Fijne plaat!

avatar van philtuper
bubbachups schreef:

Hail to albumhoezen op ongestreken papier (ofwel inside out gedrukt)!