Badgerlore - Stories for Owls (2005)

Folk / Avant-Garde
Label: Free Porcupine Society

1. Stone Stick Earth Brick (5:56)
  2. String Wrist (8:40)
  3. III (6:50)
  4. Your Discomfort, My Happiness (8:03)
  5. Green Canoe (6:04)
  6. Building a Nest (7:00)
Sietse
Super project met Ben Chasny van Six Organs of Admittance. Staat bij mij heel erg hoog aangeschreven...nu een 4,5...later misschien nog meer.

Sietse
Eindelijk vandaag ergens weten te sjeffen (het concert van Rob Frisk zijn nieuwe project). Op vinyl nog wel.
Echt blij mee

avatar van Sander B.
Deze heb ik ook nog op vinyl, alleen nog niet geluisterd. Dat moet ik dan maar eens doen, blijkt toch wel de moeite waard te zijn .

Sietse
damn, hoe lang heb je die al Sander. Lijkt me toch echt zonde om te laten liggen zonder luisteren...

avatar van Sander B.
Ik heb deze plaat echt al een behoorlijke tijd en het is inderdaad toch wel schande dat ik 'm nog nooit gedraaid heb. Deze week vakantie, dus dan ga ik er even goed voor zitten. Ik ben nog nu nogal verslingerd geraakt aan de nieuwe Greg Haines, die is echt zo mooi!