Apollo Brown & Planet Asia - Abrasions: Stitched Up (2014)

Label: Mello

1. Bar Mitzvah (2:41)
  2. Faces on the Dollar (3:15)
  3. God Hour (3:37)
  4. Chuck Berry (3:07)

met Shawn Pen

5. Reflections (3:24)

met Roque Venom

avatar van -marco-
Waar het op Dice Game Shaken de beurt was aan Gensu is het hier Apollo welke de tracks van Gensu mixt. Imo een ietwat minder geslaagd project dan hiervoor genoemde plaat. Dit heeft niet zozeer met Apollo te maken, want die produceert gewoon degelijk, alleen is het de stem van Planet Asia die me ietwat tegen staat.

Desalniettemin een leuk project van Gensu en Apollo. Welke gewoon zeer geslaagd is. Alleen " wint " hier wat mij betreft Dice Game: Shaken van Abrasions: Stitched Up

avatar van overmars89
Beats van Apollo Brown zijn weer van ongekend hoog niveau. Die man kan naar mijn smaak niks meer fout doen. Planet Asia komt degelijk, niets heel bijzonder. Geef mij maar Dice Game met Guilty Simpson.

avatar van Booyo
Heerlijke beats, maar wat saaie raps (zowel stem, als weinig pakkende teksten). Maar goed dat het een EP van 16 minuten is, anders was het op een gegeven moment gaan vervelen. Voor nu vind ik het een prima geslaagd project en deel ik de mening van de 3 voorgaande stemmers: