Joe Lynn Turner - Hurry Up and Wait (1999)

Label: MTM

1. We Will Survive (4:01)
  2. Sex and Money (4:02)
  3. Guilty Heart (4:03)
  4. Days of Rage (4:38)
  5. Game of Rock'n'Roll (4:20)
  6. No Room for Love (5:08)
  7. Sentimental (4:16)
  8. Too Much Is Not Enough (4:21)
  9. Blueprint for the Blues (4:31)
  10. Can't Face Another Night (5:09)
  11. Someday (4:15)
avatar van BlauweVla
Leuk album, maar niet zo goed als de vorige "Nothing's Changed".
Het fijne vind ik de variatie die er nog is, van bluesy tot wat funky en soms weer wat harder of een ballad. Mag ie van mij nog es doen zo ongeveer die Turner
"Too Much Is Not Enough" is een Deep Purple remake trouwens.

avatar van MetalMike
Lekker plaatje toch ook weer, maar idd niet van het niveau van de geweldige voorganger. Maar meer dan genoeg om van te genieten, vind alleen een meebrul-refrein als in "Guilty Heart" altijd wat tenenkrommend.
Wat wel een zalig nummer is, is "Days of Rage". Meer dan goed zelfs, gewoon puike!!! Wat een stem heeft die man toch...

avatar van MetalMike
Ik zie net dat de Europese versie een compleet andere volgorde heeft en een nummer meer dan de US versie (of zelfs de Japanse). Wat is het toch soms raar met cd's, je weet niet meer wat je kopen moet als een plaat uitkomt: moet je wachten of elke bij elke uitgave meteen screenen wat er uitkomt. Vermoeiend en irritant.

avatar van BlauweVla
Apart inderdaad dat met deze release niet Japan maar Europa een bonus track kreeg: "Shine On" (een naar mij mening niet al te bijzondere ballad).

avatar van MetalMike
Juist dat! Was ook al eens zo met de reünie van Dokken toentertijd, had ook de Japanse release een nummer minder. Ken nog iemand die juist speciaal meteen de Japanse versie kocht en later erg baalde toen de andere versie een nummer meer had . Maar het blijft vreemd.