Weedeater - And Justice for Y'All (2000)

Label: Game Two

1. Tuesday Night (3:37)
  2. Monkey Junction (4:29)
  3. Free (2:12)
  4. Hungry Jack (3:09)
  5. Shitfire (4:35)
  6. Calico (3:11)
  7. Truck Drivin Man (3:28)
  8. Southern Cross (4:32)
  9. #86 (2:16)
lambf
Haha, leuke albumtitel.
Maar muzikaal is het natuurlijk heel anders dan Metallica's album. Zoals de bandnaam al aangeeft, pure stonerrock. heerlijke muziek , moet ik me eens in gaan verdiepen, want dit is het tweede stoner album dat ik ken, en ik vind beide albums erg goed. een 4*

Niet te vergelijken met God Luck and Good Speed of Sixteen Tons, maar nogsteeds geen straf om naar te luisteren. Jammer dat de vocalen af en toe echt niet om aan te horen zijn.

3.5*

Kingsnake
Deze staat in de SToner Rock album k.o. Maar ik heb er dus nog nooit van gehoord.
Misschien heb ik nog de tijd om het een luisterbeurt te geven.

avatar van Metalhead99
Weedeater. Mijn introductie in het stoner metal genre. Dit debuut is zeker een goed begin en de andere twee platen zijn ook erg goed.