EZ Livin' - Firestorm (2014)

geen stemmen

7. Too Late
  8. Into the Night
  9. Let's Fly Away [Director's Cut] *
avatar van Metalhead99
Met David Reece van Bangaloire Choir als vocalist!

avatar van Metalhead99
In 1991 bracht EZ Livin' het album "After the Fire" uit. De band was een nieuw project van Bonfire gitarist Hans Ziller en de rest van de line-up bestond uit Peter Henrics (vocalist), Hermann Brauer (bassist) en Jurgen Wiehler (drummer).
Na vele niet actieve jaren besloot Hans Ziller vorig jaar om EZ Livin' weer nieuw leven in te blazen. Deze keer met een iets meer internationaal gerichte line-up: David Reece (ex-Accept, Bangalore Choir) verzorgt de vocalen, Ziller's Bonfire collega Harry Reischmann zorgt voor het drumwerk, Chris Lyne (ex-Soul Doctor, Mother Road) helpt mee met het gitaargeweld, Ronnie Parks (Tango Down, Seven Witches) is de bassist en Paul Morris (ex-Rainbow) zorgt voor de keyboard partijen.
De productie was in handen van Alessandro Del Vecchio en de promo trailer klinkt veelbelovend:
YouTube - EZ LIVIN' - "Firestorm" - Promo Trailer 2014