Ik ontdekte dat deze verzamelaar er nog niet op stond...
Bij deze dus..
Nu zal er gezegd worden, ppfffffff alweer een verzamelaar? Maar in 1984 was dit de 1e en de enige.
Deze werd uitgebracht na het uiteenvallen, en bevatte de toen nog nieuwe nummers "wat ze doet ze" en dans met mij.
Dans met mij dateert echter uit de periode met Piet Dekker in de band, en werd destijds ten onrechte als nieuw nummer bestemeld. Wat ze doet ze echter was wel bestemd voor een eventueel nieuw album. Samen met Macho was dit nooit eerder op een album gezet. Dat gegeven maakte dit destijds een interessante verzamelaar.
Inmiddels zijn die nummers ook uitgebracht op de verzamelaars die volgden. Als eerste in 1999 op de verzamelaar *(weer van Arcade) Alles :
Doe Maar - Alles (1999) alleen heet het nummer daar "wat ze doet"
Wat ze doet ze heb ik altijd een erg leuk Doe Maar nummer gevonden. Na de breuk ook nog op cd single uitgekomen, maar nooit wat gedaan..
Ook enigszins interessant is de single versie van Is dit alles dit iets ge-edit is tov album versie (intro is weg)
Voor de tijd een unieke verzamelaar. Het doet de naam (complete overzicht) natuurlijk geen eer aan, al staan de belangrijkste hitsingles er uit die periode wel op (al was Belle Helene dan weer geen single)
De hoes vind ik overigens wel erg mooi (mooie foto!!)