Speedway Blvd. - Speedway Blvd. (1980)

1 stem

Label: Epic

1. Speedway Boulevard (3:46)
  2. Chinatown (3:21)
  3. (Think I Better) Hold On (2:53)
  4. Dog in the Distance (3:58)
  5. Out of the Fire (2:58)
  6. Telephoto Lens (3:27)
  7. Prisoner of Time (4:27)
  8. Money, Money (3:01)
  9. (Call My Name) Rock Magic (4:17)
  10. A Boulevard Nite (2:58)
Guitars & Wings
Heb deze nog lp gehad. Was toen een collectors item. Later ook op cd gekocht op rewind records.

Nu dus de re-release via het engelse rock candy records. SB brengt heavy funky opzwepende 70's hardrock met de nodige keyboards. Catchy gitaarwerk en zeker geen zijige deuntjes
Blijft een cd van zijn tijd natuurlijk, maar ik vind het een leuke plaat. Je moet wel van oude "prak" houden.
Sterke tracks zijn: out of the fire, chinatown, dog in the distance (refrein klinkt heel bekend) en rockmagic. Mindere track is hold on. Wat bijna disco is.

Jordan Rudess (nu bekend van dream theater) speelt op keyboards, maar verwacht dus geen progrock of iets in die koers.

gar
Guitars & Wings schreef:

Hoi, ik ben op zoek naar de Rock Candy release van Speedway blvd. Kun jij mij daarbij helpen?