The Pretty Reckless - Going to Hell (2014)

Label: Razor & Tie

1. Follow Me Down (4:40)

met Jenna Haze

2. Going to Hell (4:36)

met The Bronxville Union Free School District

3. Heaven Knows (3:44)
  4. House on a Hill (4:39)
  5. Sweet Things (5:04)
  6. Dear Sister (0:56)
  7. Absolution (4:34)
  8. Blame Me (4:27)
  9. Burn (1:48)
  10. Why'd You Bring a Shotgun to the Party (3:20)
  11. Fucked Up World (Messed Up World) (4:16)
  12. Waiting for a Friend (3:12)

met Jeremy Gillespie

13. Going to Hell [Live Acoustic] * (2:35)
  14. Sweet Things [Acoustic] * (4:14)
  15. Kill Me * (3:47)
  16. Only You * (3:38)
avatar van annasimoniaine
The Pretty Reckless is echt een guilty pleasure van mij; ik ben hier wel benieuwd naar.

avatar van Killeraapje
De twee nieuwe singles zijn allebei prima te doen. De bluesy insteek van Heaven Knows is erg cool en Going to Hell is een lekkere rocker maar vooralsnog blijf ik het jammer vinden dat het niet allemaal wat meer uit de bocht vliegt. Zoiets heet dan inderdaad een Guilty Pleasure maar eerlijk is eerlijk Taylor Momson is meer dan alleen haar uiterlijk en deze songs zijn eigenlijk nog altijd wat te gepolijst voor de prima stem van de zangeres.

avatar van E-Clect-Eddy
Nu ook in Europa beschikbaar oa Spotify

avatar van AC-dW
Woohoooo ik was zo blij toen dit album uit kwam. Was al lekker gemaakt door de release van 'follow me down' , 'heaven knowns' en 'going to hell', maar de rest stelt zeker niet teleur. Heerlijk thema-vast maar toch diversiteit in het album, wat harde en wat zachte nummers. en gewoon HEERLIJK om naar te luisteren en mee te blèren!!!

avatar van The_CrY
Hele prima hard rock met lichte guilty pleasure vibe. Het debuut had ik ooit al eens gehoord, maar verdere albums heb ik nooit met een luisterbeurt vereerd. Wel mooi om te horen dat de sterke lijn gewoon is voortgezet met wederom een glansrol voor de jonge Taylor Momsen, die weer laat zien wat een fantastische stem ze heeft. De aanwezigheid van een aantal fijne gitaarsolo's, pakkende refreintjes, en een dozijn zeer fijne tracks maakt ook Going to Hell zeer de moeite.